Akadálymentes

Hírek

A Szakkör

Kondorfa község is csatlakozott a Nemzeti Művelődési Intézet A Szakkör programjához.

 

Tovább >>

Testvértelpülési megállapodás

Kedves Kondorfaiak!

 

Már az 1990-es évekre nyúlik vissza az ausztriai Großsteinbach, Großhartmannsdorf és Kroisbach településekkel fennálló kapcsolat. Sokszor voltunk már náluk és ők is többször ellátogattak hozzánk.

 

 

 

 

Tovább >>

Értesítés Fogadóóráról

Körzeti megbízott fogadóórát tart

Tovább >>

Magyar Falu Program támogatásából megvalósult pályázati projektek

Tovább >>

Elindult községünk Facebook oldala

Részletes információért és elérhetőségért kérjük kattintson a "Tovább" gombra.

Tovább >>

Sport Egyesület

Adó 1 %

Tovább >>

Új település fejlesztési koncepció

A  helyi  önkormányzatokért  felelős  miniszter  az államháztartásért  felelős  miniszterrel  közösen pályázatot hirdetett „Kistelepülési önkormányzatok alacsonyösszegű fejlesztéseinek támogatására” címmel.

Tovább >>

Többfunkciós közösségi tér fejlesztése Kondorfán

EMVA

Kondorfa Községi Önkormányzat az Európai Bizottság által 2015. augusztus 10-én elfogadott Vidékfejlesztési Program keretében a Miniszterelnökség Agrár-vidékfejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága, mint a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága által meghirdetett, az  „A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére – Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítés” című és VP-6-7.4.1.1-16 kódszámú felhívásra pályázatot nyújtott be, amely az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban támogatást nyer az alábbiak szerint:

Tovább >>

Hulladékszállítás

2023

Tovább >>

Orvosi rendelő átadása

Orvosi rendelő átadás(beszéd részlet)

Tovább >>

Szobrot állítottak 1956 emlékére

Szobrot állítottak 1956 emlékére - ezzel vált kerekké Kondorfa rendszerváltozás utáni története, fogalmazta meg V. Németh Zsolt, a térség országgyűlési képviselője.

Tovább >>

Több pályázati forrást sikerült elnyernie a településnek

Több pályázati forrást sikerült elnyernie a településnek. 76 milliós támogatásból és önrészből összesen 105 milliós fejlesztések valósulnak meg. A nemrég átadott orvosi rendelő után megkezdték a kultúrház felújítását is.

Tovább >>